Logo Hiqmah Telekung Official-01

Dulu Suri Rumah, Sekarang Jual Telekung Dapat Gaji Macam CEO

Berapa ramai suri rumah kat sini, yang dah lama tak pegang duit sendiri tapi teringin nak dapat gaji macam CEO?

Ada 3 sebab utama kenapa suri rumah PERLU ada pendapatan sendiri:

1. JADI BACK UP PLAN : Kita tak tahu ajal maut, jodoh pertemuan di tangan Allah. Sekiranya apa-apa berlaku pada suami atau rumah tangga, sekurang-kurangnya kita ada ikhtiar meneruskan kehidupan.

2. TAMBAH KEYAKINAN DIRI : Mengikut kajian kami, memang ramai suri rumah yang mula hilang keyakinan diri terutama untuk bersosial kerana mereka merasakan kurang self value.

3. CAPAI KEHENDAK & IMPIAN : Ada masa kita nak juga beli barang kesukaan sendiri kan? Tak kan selamanya nak mengharap duit dari suami. Bila ada duit sendiri, kita boleh tentukan nak beli apa dan dan buat apa dengan wang tersebut. Yang pasti untuk diri dan keluarga juga!

Hakikatnya…. di Telekung Hiqmah – kami ada LEBIH 85% Jemaah Dropship yang terdiri daripada suri rumah dan dah  berjaya buat income sehingga 4-5 angka setiap bulan! Semuanya bermula sebagai DROPSHIP sahaja dan kini dengan bangganya menjadi Usahawan Telekung Hiqmah.

Betul ke jual telekung boleh buat income macam tu banyak?

Kami faham apa yang anda fikirkan! 

Secara logiknya semua orang rasa setiap muslimah dah ada telekung tersendiri. Rupa-rupanya, ada ramai yang bertahun-tahun tak tukar telekung. Sampaikan ada telekung yang dah lusuh terkoyak-koyak. Yang penuh bertahi lalat, tompok-tompok kuning pun ada bersepah. 

Alahai malunya!!!! 

Baju boleh pula beli banyak-banyak. Telekung kan pakaian solat nak menghadap Allah. Tak kan nak ambil sambil lewa je? Mestilah kena EXTRA SPECIAL, kena EXTRA CANTIK, dan paling penting EXTRA SELESA. Kita galakkan untuk orang ada telekung lebih dari sepasang dan lagi seronok jadikan hadiah kepada orang-orang tersayang. 

NAMPAK TAK STRATEGI DISITU? 

Ini beberapa bukti kami tunjukkan suri rumah boleh dapat gaji macam CEO. Bayangkan dalam masa 14 hari dah RM 3.4k, kalau 30 hari dah berapa? Tu tak termasuk komisyen setiap jualan telekung lagi. Rata-rata dropship Telekung Hiqmah memang kacang goreng je boleh dapat income banyak macam ni tau! 

 

Dekat sinilah PELUANG BESAR untuk JANA INCOME! 

 

Sebab telekung bukan semata-mata kehendak, tetapi sebagai satu KEPERLUAN untuk ramai pakai, dan potensi yang tinggi untuk orang beli lebih dari sepasang dan ulang beli banyak kali! 

Mengapa Perlu Pilih Telekung Hiqmah?

setting

Sistem yang mudah diurus

Dengan sistem Hiqmah.biz - Anda boleh submit order, pantau jumlah jualan dan urus prestasi group di mana-mana sahaja mengikut keselesaan dan masa anda sendiri walaupun bersama keluarga.

Sistem ini juga dapat menyediakan pay slip untuk anda mengukuhkan status kewangan anda.

photo6251072244038086809

Kelas Sales, Marketing & Leadership berterusan

Jemaah dropship berpeluang menimba ilmu dari pelbagai guru Sales, Marketing dan Leadership.

Antaranya adalah seperti melalui Ustazah Dr Robiah K Hamzah, Encik Khairul, Dato Faridah Hanim (Ibu Hanim), Dato Dr Lawrence Walter Ng dan dari Pengasas Telekung Hiqmah, Pn Amiza Amiruddin sendiri.

photo6251072244038086813 (1)

Ganjaran yang menarik setiap bulan

Selain komisyen yang tinggi, setiap bulan ada ganjaran loket emas untuk yang capai sasaran jualan untuk personal mahupun jualan kumpulan.

Ada mata ganjaran juga untuk anda tebus hadiah tahunan sebagai contoh pakej Umrah, barangan elektrik dan percutian.

HQ uruskan parcel dari A-Z

Tak payah nak pening simpan stok atau ke pejabat pos. Semua kami uruskan.

Cuma perlu cari pelanggan dan submit sahaja order. Tak ada keluar modal. Pelanggan membeli tak kira masa. Bukan semata-mata musim gaji atau awal bulan sahaja.

Kolaborasi
bersama
Memey Suhaiza

Dengan pengikut melebihi 1.6juta orang, kolaborasi dengan Memey Suhaiza sentiasa memberi impak positif hinggakan pelanggan beli berulang-ulang kali.

Apa sahaja telekung yang Memey pakai dan tunjuk, pasti orang berebut nak beli!

Daftar sekarang yuran percuma

Yuran asal RM50, tetapi sekarang dibuka PERCUMA sahaja! Tapi LIMITED TIME. Yang serius NAK JANA INCOME, NAK BELAJAR ILMU MARKETING DAN SALES, serta NAK BERJUANG bersama-sama TELEKUNG HIQMAH sahaja yang akan kami terima. 

KLIK DAFTAR SEKARANG.

Siapa Telekung Hiqmah?

Ditubuhkan pada Januari 2021, Telekung Hiqmah baru mengorak langkah dalam dunia pakaian solat serta fesyen muslimah. Namun, kolaborasi yang tepat menjadi rencah untuk menjadikan Telekung Hiqmah berkembang sangat pesat dan pantas. Hinggakan kini, memiliki kira-kira 2000 orang jemaah dropship Usahawan. Bak kata orang “diam-diam ubi berisi”, Telekung Hiqmah sentiasa pro-aktif menambah kapasiti dari segi produk terkini, tenaga kerja, mahupun aspek marketing dan sales untuk memastikan setiap jemaah dropship mendapat hasil yang diimpikan dengan menjual telekung. 

KOLABORASI 3 PENJURU

Amiza Amiruddin – Atau lebih mesra dipanggil Kak Miza. Merupakan founder kepada brand produk kesihatan dan kecantikan, EPHYRA. Kak Miza mempunyai pengalaman lebih 15 tahun dalam bidang sales dan marketing apabila beliau memulakan karier sebagai pakar Perunding Unit Amanah di awal usia 20-an. 

Kak Miza juga berpengetahuan luas dari segi ilmu kepimpinan apabila beliau banyak terdedah untuk mengikuti kelas-kelas dalam dan luar negara yang bernilai ratusan ribu ringgit. Seperti kelas Tony Robbins, Bob Proctor, T.Harv Eker, Peng Joon, Sabri Subi, Dato Dr Lawrence Walter Ng, Dato Faridah Hanim (Ibu Hanim), Dr. Niki Shuhada, Sifu Jamal, Aqif Azizan, Uncle Tiger, Encik Khairul dan ramai lagi. Aura beliau sebagai seorang kapten yang disegani mengemudi bahtera Telekung Hiqmah menjadikan brand Telekung Hiqmah menjadi bualan ramai dalam masa yang singkat.

Innanie Ariffin – CEO Telekung Hiqmah yang mempunyai latar belakang dalam bidang pengajian Undang-Undang di Universiti Malaya,  dahulunya merupakan seorang Social Media & Content Creator di EPHYRA. Memulakan minat dalam bidang penulisan blog sejak 2010, beliau terdedah luas untuk pembinaan content dan sosial media hinggakan dilantik sebagai Marketing Manager di beberapa syarikat.  Nanie menyusun strategi mengorak langkah untuk membawa nama Telekung Hiqmah terus menuju puncak dengan strategi marketing untuk pelbagai platform social media. 

Memey Suhaiza – Selebriti dan suri hati kepada Norman Hakim ini, merupakan kolaborasi yang tepat untuk Telekung Hiqmah. Seorang yang sangat sopan, disenangi dan mempunyai lebih 1.6 juta pengikut di media sosial, Memey menjadi muka depan dan business partner untuk Telekung Hiqmah dan dapat tersebar luas ke merata tempat sama ada dalam dan luar Malaysia.

hiqmah-memey-suhaiza

Daftar sekarang yuran percuma

Yuran asal RM50, tetapi sekarang dibuka PERCUMA sahaja! Tapi LIMITED TIME. Yang serius NAK JANA INCOME, NAK BELAJAR ILMU MARKETING DAN SALES, serta NAK BERJUANG bersama-sama TELEKUNG HIQMAH sahaja yang akan kami terima.

KLIK DAFTAR SEKARANG.

Apa kata mereka yang dah join...?

5/5

"Telekung Hiqmah ni dari Founder sampai ke seluruh team sangat bagus menyantuni dropship. Kepercayaan yang diberikan buat saya boleh berjaya sampai ke tahap sekarang. Kalau boleh semua nak cecah Diamond & Platinum sama-sama. Siapa kata suri rumah tak mampu ada wang untuk masa depan?"

Noren Mohtar, Kemaman Terengganu
5/5

"Banyak manfaat sejak masuk TH dan Golden Circle. Nilai yang diterima tak boleh diberli dengan wang ringgit. Ilmu, persahabatan, dan pengalaman berniaga semuanya ada. From zero knowledge on business, Alhamdulillah mampu jugak sharing sedikit pada anak-anak team. Amanah yang disandang, dipikul dengan sebaiknya."

Haryani Ab Hamid, Kuala Lumpur
5/5

“Training non stop daripada team Hiqmah. Telekung pun senang jual. Boleh submit order dari mana-mana dan bila-bila masa sahaja. Yang lagi best tak perlu simpan stok! Pantang ada produk baru, mesti orang tanya. Rasa macam tak percaya boleh hadiahkan loket emas pada emak sebab setiap bulan kumpul loket emas!"

Reen, Johor Bharu

Daftar sekarang yuran percuma

Yuran asal RM50, tetapi sekarang dibuka PERCUMA sahaja! Tapi LIMITED TIME. Yang serius NAK JANA INCOME, NAK BELAJAR ILMU MARKETING DAN SALES, serta NAK BERJUANG bersama-sama TELEKUNG HIQMAH sahaja yang akan kami terima.

KLIK DAFTAR SEKARANG.

© Juta Hiqmah 2022. All rights reserved